Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ FORUM “MONEY SHOW”



Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί σε 4 ιδιαίτερα σημαντικές Ημερίδες αφιερωμένες στους τομείς του Πολιτισμού, της Απασχόλησης, του Αθλητισμού και Εθελοντισμού καθώς και της Αλληλεγγύης που διοργανώνει στα πλαίσια του ForumMoney Show” το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο “Hilton” (Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα).

Συγκεκριμένα, ο κύκλος των Ημερίδων θα ανοίξει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 – 16:00, με την ημερίδα με θέμα «Ανάδειξη Πολιτιστικής Κληρονομιάς», όπου ως κεντρικοί ομιλητές θα λάβουν μέρος εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του Πολιτισμού, της Εκπαίδευσης αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αίθουσα Τερψιχόρη Α. Στις 18:00 θα ακολουθήσει η Ημερίδα με θέμα «Προώθηση στην απασχόληση» με σειρά ομιλιών σχετικά με τον ρόλο της καινοτομίας, της ανάπτυξης αλλά και της αλληλεγγύης στον χώρο της εργασίας στην αίθουσα Τερψιχόρη Α. Η πρώτη ημέρα του Συνεδριακού κύκλου θα κλείσει με τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών δεκάδων μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων η οποία και θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στο Lobby 1. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 09:30 οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τιμητικές διακρίσεις ιδιαίτερα σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου του Αθλητισμού, του  Εθελοντισμού αλλά και του Πολιτισμού με την συμμετοχή της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου κας Ζαννέτας Καλοσκάμη θα δώσει εορταστική πνοή στην Ημερίδα με θέμα «Η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού» στην αίθουσα Τερψιχόρη Α. Ο Συνεδριακός κύκλος θα λήξει με την Ημερίδα με θέμα «Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας» όπου θα είναι αφιερωμένη στις 4 Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στους δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Κορινθίων. Το παρόν θα δώσουν οι υποστηρικτές των δομών οι οποίοι και θα τιμηθούν για την προσφορά τους στις Κοινωνικές Δομές. Τέλος, στις 20:30 οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με μουσικά και χορευτικά παραδοσιακά σχήματα από όλη την Ελλάδα καθώς και παραδοσιακά εδέσματα στην αίθουσα Θάλεια.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Το φετινό έτος κλείνει με την παρουσίαση τεσσάρων ιδιαίτερα σημαντικών ημερίδων με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Πολιτισμό, την Απασχόληση, τον Εθελοντισμό, την Αλληλεγγύη και τον Αθλητισμό που αποτελούν πυλώνες της καθημερινής μας ζωής. Είναι αναγκαία η πραγματοποίηση Συνεδρίων που αφορούν τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και συνολικά όλη την Ελληνική κοινωνία με μία νότα αισιοδοξίας που αποτελεί ζωτικό γρανάζι για να προχωρήσουμε στο μέλλον».







ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....