Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΠΑΡΟΝ CLUB”



Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Αστική Μη Κρδοσκοπική Εταιρεία “Παρόν Club” σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα τη “Προληπτική Ιατρική” την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Κεραμεικό (Πειραιώς 73, Στάση Μετρό ).

Οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν εισηγήσεις από τον Ογκολόγο, Παθολόγο και Διαβητολόγο κ. Δημήτρη Τσέλιγκα, με θέμα ομιλίας “Σακχαροδιαβήτης τύπου Β” καθώς και από τον Ειδικό Νευρολόγο κ. Γεώργιο Ν. Καραχάλιο με θέμα ομιλίας “Πως μπορώ να προστατευθώ από την άνοια” ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κια Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε κοινή δήλωσή του με τον Πρόεδρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Παρόν Club” κ. Δημήτρη Μαρνέρη τόνισαν “Η Ημερίδα που αφορά την αξία της πρόληψης σκοπό έχει να αφυπνίσει τους συνανθρώπους μας ώστε να προστατεύονται μέσω αυτής ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε όπου η υγεία ως ύψιστο αγαθό δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η πρόληψη είναι ακόμη πιο σημαντική και από την θεραπεία καθώς σώζει.”

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την κάρτα μέλους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Παρόν Club”. Η Ημερίδα για την “Προληπτική Ιατρική” τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού ICOMOS.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ







                                                                


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Η χίμαιρα του Σεμπαστιάνο Βασάλι | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 85 Τίτλος: Η χίμαιρα Συγγραφέας: Σεμπαστιάνο Βασάλι ISBN: 978-960-208-434-2 Σχήμα: 12 x 18 εκ. Σελ...