Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ “CLUB FOR UNESCO PIR.” – “STAR FC”



Ο Όμιλος για την UNESCO  Πειραιώς και Νήσων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Star Football Club” σας προσκαλούν στον πρώτο επίσημο Ποδοσφαιρικό Αγώνα μετά από τη σύστασή των Ομάδων του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ιστορικού Εθνικού Πειραιώς και “CLUB FOR UNESCO PIR.” – “STAR FC”, μεταξύ των οποίων και μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του “Star Football Club” στην Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α' Πλαζ Βούλας).

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου και Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας θα τιμήσουν τον Πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς κ. Αλέξη Αγγελόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς κ. Δημήτρη Κολοβό, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εθνικού Πειραιώς κ. Ανδρέα Αντωνάτο, τον θρυλικό φίλαθλο κ. Γιάννη Ματντζουράνη καθώς και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εθνικού Πειραιώς παρουσία μεγάλων μορφών του Ιστορικού Εθνικού Πειραιώς και πολλών σπουδαίων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών.



Είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...