Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ



Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη, Φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε πλαίσιο αλληλεγγύης, στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου Περάματος, στις 21 και 22 Δεκέμβρη με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες του Περάματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα. 

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα: εκδήλωση για τα παιδιά, με παραμύθια δρώμενα και παιχνίδια!!! Το φιλανθρωπικό μπαζάρ που το 25% των εισπράξεων θα δοθούν για αγορά τροφίμων. Ελάτε να σας κεράσουμε με χειροποίητα εδέσματα και να μπείτε στο γιορτινό πνεύμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενή στήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας για την εκδήλωσή μας, τον Δήμαρχο Περάματος Παντελή Ζουμπούλη, και τον Κώνσταντίνο Ζέκο Προϊστάμενο κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την ομάδα «ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ 1600 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ»  

Που ιδρύθηκε από την Εύα Πετροπούλου Λιανού, την Φωτεινή Βλάση και την Βέρα Νοβοτσίδου, με την σκέψη να αναδείξουμε τα προβλήματα του Δήμου Περάματος αλλά και να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται! Δεν έχουμε κανένα προσωπικό όφελος από την εκδήλωση καθώς και οι τρείς δεν είμαστε καν δημότες του Περάματος. Η αλληλεγγύη μας ενώνει και με την προσωπική προσφορά μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!    

Χορηγός επικοινωνίας peramamagazine.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....