Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗΣ ΣΤΟ AREA BΤι συμβαίνει όταν ένας πρώην  κινηματογράφος ταινιών τσόντας γίνεται ένας εναλλακτικός χώρος για Μουσική, θεατρικά δρώμενα κ.α.


Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά  & κάθε Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης στο AREA B

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης από την Παρασκευή 20  Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή  στο γνωστό ροκ- έντεχνο- εναλλακτικό στέκι, AREA B  στον Βύρωνα σε ένα πρόγραμμα που θα  σας μείνει αξέχαστο.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, ότι το concept είναι του Νίκου Μουρατίδη και ότι τα τραγούδια επιλέχθηκαν με διάθεση χιουμοριστική, σαρκαστική και επικοινωνιακή. Να τραγουδήσουμε επιτέλους όλοι μαζί.
Θα δούμε και θ’ ακούσουμε λοιπόν πως μπλέκονται: Οι γκόμενες με τα λεφτά, ο Garry Moore με τον Μαζωνάκη, ο Κραουνάκης με τον Αντύπα, η Μποφίλιου με τους Clash, ο  Μηλιώκας με τον Πορτοκάλογλου, ο Κότσιρας με τους Locomondo και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Λεωνίδα Μπαλάφα και ο Κωστής Μαραβέγιας με τον Άκη Πάνου.
Μαζί του η εξαιρετική τραγουδίστρια Σύλβια Ευθυμίου.
Opening Act: Freaks of Fa.me

Έναρξη  προγράμματος 11:00μμ – Doors opens 10μμ

Το ίδιο πρόγραμμα θα παίξει Χριστούγεννα [Τρίτη 24, Τετάρτη 25/12] και Πρωτοχρονιά   [Τρίτη 31/12 & Τετάρτη 1/1/2014]Ελλησπόντου 41, Βύρωνας
Τηλ:  6984 18 22 16 
          6944 37 05 07


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου