Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

POST it !!!



Έβαλα τρία θαυμαστικά για να μη πετάξεις το χαρτάκι στον κάδο των αχρήστων αλλά για να τηρήσεις πιστά τις οδηγίες που σου γράφω όσο εγώ θα λιάζομαι στη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου στο νησί. Σου άφησα τα κλειδιά πρώτον για να μη μαραθούν τα λουλούδια και δεύτερον για να μη μπει κανένας κλέφτης και μου αρπάξει την LED την οποία ακόμα τη χρωστάω…
Τα λουλούδια θα τα ποτίζεις μετά τις 7 το απόγευμα. Ρίχνε μπόλικο νερό το έχουν ανάγκη μ’ αυτή τη ζέστη. Στην από κάτω μη δώσεις καμιά σημασία έχει να κάνει sex από το 1821.
Αν πεινάσεις στο συρτάρι της κουζίνας υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από διαφημιστικά delivery. Ευκαιρία να γνωρίσεις και τον παίδαρο των ονείρων σου. Αν δεν κάτσει η φάση θα έχεις τουλάχιστον μια τρελή φαντασίωση που θα σου μείνει αξέχαστη. Καλύτερα να μη βάλεις κατσαρόλα διότι τα μάτια της κουζίνας είναι κουλά και κάνουν ότι εκείνα γουστάρουν.
Στο γραφείο δεν θα αγγίξεις απολύτως τίποτα εκτός από τα βιβλία τα οποία βρίσκονται στα ράφια αλφαβητικά. Π.χ Τη Μανίνα Ζουμπουλάκη θα τη βρεις στο Ζου και τον Coelho στο  C. Τα cd  επίσης είναι ανά κατηγορίες: Πάνω πάνω τα Ελληνικά, από κάτω τα ξένα και στο κάτω κάτω ράφι τα soundtracks τα οποία έχω ακριβοπληρώσει, το νου σου!
Τέλος μπορείς να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Βάλε πλυντήριο, άπλωσέ τα, σιδέρωσέ τα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμά, τρίψε τον καναπέ (ναι, το ξέρω, μεγάλη μαλακία που τον πήρα στο χρώμα του πάγου).

Είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου!

Υ.Γ 1 Το λαπιτοπι μου εννοείτε ότι δεν το ακουμπάς ούτε για πλάκα…
Υ.Γ 2 Όποιος πάρει στο σταθερό θα κρατάς μέρα, ώρα, όνομα και το νούμερο
Υ.Γ 3 ΜΗ βλέπεις ειδήσεις… δεν λένε τίποτα ευχάριστο κι εσύ είσαι ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη!!!

I love you


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο

  5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο Κουαρτέτο του Χάινερ Μ...