Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

9,20 η μερίδα… 6,00 η χωριάτικη. Και περιμένουν τουρισμό; Τα 3 μου θα πάρουνε!!!


Οι Έλληνες για ακόμη μια χρονιά θα αποδείξουν με όλο τους το θράσος το πόσο μεγάλοι εκμεταλλευτές είναι. Δεν μιλάω κινέζικα. Χαζός δεν είσαι. Μια βόλτα στα σουβλατζίδικα στο κέντρο θα σας πείσει. Μας παρακάλαγαν να καθίσουμε. Καθόμασταν, ανοίγαμε τους καταλόγους, βλέπαμε τις τιμές και μας έπιανε νευρικό γέλιο. Ανενόχλητοι, σηκωνόμασταν και πηγαίναμε σε άλλο μαγαζί. Κι εκεί τα ίδια. Τελικά καταλήξαμε στου Ψυρρή. Όχι, εμείς δεν ήμαστε μαλάκες, ούτε κορόιδα. Θα τρώμε εκεί που μας κάνει κέφι κι εκεί που δεν μας γδέρνουνε. Δεν γίνομαι κακός, ούτε το παίζω έξυπνος. Λέω τα πράγματα με το όνομά τους. 

Αλλαγή θέματος 1. Ο καιρός είναι κυκλοθυμικός του κερατά. Μας έχει σπάσει τα νεύρα. Το πρωί είχε ήλιο, φορέσαμε βερμούδες και κοντομάνικα και μετά έπιασε βροχή μετά πάλι ήλιος και το φινάλε βροχή με κρύο. Καθόμασταν στον ήλιο σαν τα πρόβατα.

Αλλαγή θέματος 2. Τα βιβλιοχαρτοπωλεία Χαρτόραμα. Δεν έχει μόνο βιβλία και χαρτικά. Δεν έχει μόνο χάρτες και είδη σχεδίου. Έχει τα πάντα. Οικονομικές λύσεις, αν δεν σηκώνει πολλά η τσέπη σου και ακριβότερα πράγματα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Όλοι είναι με το χαμόγελο. Η εξυπηρέτηση στα κόκκινα και το περιβάλλον πολύ φιλικό. Έχει 2 καταστήματα στη Νίκαια και ένα στο Γαλάτσι επί της Αγίας Γλυκερίας.

Επίλογος

Εδώ καίω φλάτζα. Είμαι ξύπνιος απ’ τις 7 τα χαράματα. Πρόσεχε που τρως και τι πληρώνεις.
Έχε γεια καημένε κόσμε έχε γεια γλυκιά ζωή…
Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα.

C U !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...