Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Καλό μήνα!


Όπως λέμε Καλομοίρα, καλοτάξιδος, καλός φαντάρος, καλό Πάσχα, καλή αντάμωση… ε, καμία σχέση. Ήθελα να μείνω κι άλλο λίγο στο κρεβάτι αλλά με αυτή τη μέρα σιγά που θα καθόμουν να κλωσήσω τα αυγά. Βγήκα για καφεδάκι στη Γαλατσίου αλλά η κοπελιά ούτε καλημέρα δεν μου είπε ( τσ τσ τσ). Το Elle έπεσε στα χέρια μου. Διάβασα σφαίρα Zουμπουλάκη και την έκανα για το μάρκετ στη γωνία.

Σήμερα θα μαγειρέψω. Κάτι πολύ δύσκολο. Κάτι που θέλει πολύ φαντασία. Κάτι πάρα πολύ πρωτότυπο θα έλεγα. Μακαρόνια με σάλτσα και τυρί τριμμένο. Οκ, δεν το χω με την κουζίνα αυτό είναι αλήθεια. Δεν γίνεται να έχω παντού ταλέντο. Μη ξεχνάς ότι είμαι καλλιτέχνης ( α πα πα) και το μυαλό μου ( what ? ) το χρησιμοποιώ για άλλα πράγματα.

Ο Μάρτιος δεν μου αρέσει γιατί είναι και πολύ μαλάκας. Κάνει ότι γουστάρει. Είναι καβαλημένο καλάμι επειδή αυτός αλλάζει εποχή. Είμαι σίγουρος ότι ζηλεύει και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αλλά κυρίως τον Αύγουστο. Λέω κυρίως γιατί υπάρχουν αμέτρητα τραγούδια που μιλάνε για το καλοκαίρι και για Αυγουστιάτικα φεγγάρια. Για τον Μάρτιο δεν έχει γραφτεί ποτέ των ποτών κανένα τραγούδι. Ένας ήχος φτάνει στα πελώρια αυτιά μου… α ναι… το νερό στη κατσαρόλα έβρασε και πρέπει να ρίξω τα μακαρόνια. Μιλάμε για πολύ μεγάλο άγχος ο καλλιτέχνης. Έχω ιδρώσει ολόκληρος από την αγωνία αν θα έχει επιτυχία η μακαρονάδα μου. 

Καλημέρα, καλό μήνα, Καλά να περνάς!   

Ένα τραγούδι για την Άνοιξη

«Καλλιαρτοσύνες»
Ερμηνεύει η Μπέττυ Βακαλίδου
Μουσική Ανδρέας Λάμπρου
Στίχοι Γιώργος Παυριανός

Άκουσέ το δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...